Jump to content
Security Installer Community

Recommended Posts

I have had a lot of recent faulty avtech dvrs of all models , the common fault is network setting to an unusual network starting with 10. And various 4 digit port number , theses are on units a couple of years old , is there a fix or should I just scrap them , I’m glad I stoped installing avtech , but I was using the the alarm push notification on some of them Wich  was a brilliant  for customers to self monitor , any one used anything simmiler 

Link to post
Share on other sites

Me? Samsung if they want to pay for it or I use another trade secret version with no badge dot com price protected dot co dot uk

 

Tried another Chinese version but far to complicated for my liking lol 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
1 hour ago, digitecks said:

Had another three avtechs in the last week , same fault network settings , most keeping user name and password and other setting , so don’t think it’s the internal battery I’m upgrading them to hikvision 

You mean hiwatch?

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.